NEA

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ


Συνεχίζοντας το όμορφο ταξίδι μας στο χώρο των ανάδρομων πλανητών,θα προσπαθησουμε να εξηγήσουμε ξεχωριστά τον κάθε ένα,και να ανακαλύψουμε τα μαθήματα που παίρνουμε από αυτούς.

Οι μόνοι πλανήτες που δεν είναι ανάδρομοι είναι ο Ήλιος και η Σελήνη.Τα φώτα δλδ.


ΕΡΜΗΣ

Είναι ο πλανήτης με την πιο συχνή αλλαγή,από ορθόδρομος σε ανάδρομο.Γίνεται 3-4 φορές το χρόνο.

Όσοι τον έχουν ανάδρομο στο γενέθλιο χάρτη τους,δεν είναι ότι έχουν πρόβλημα νόησης όπως λέγουν κάποιοι αδαείς.

Είναι οι άνθρωποι με καταπιεσμένες η ανατρεπτικές σκέψεις από το παρελθον τους και καλούνται τώρα να βρούν ένα δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον εαυτό τους,όσο και με τούς άλλους.

Η πνευματική διέξοδος επιτυγχάνεται μέσω της γνώσης και της σωστής έκφρασης των ιδεών τους.Αν αισθάνονται ότι δεν τους καταλαβαίνουν,η διαπραγμάτευση και η επικοινωνία είναι η λύση.

Όταν ο πλανήτης είναι ανάδρομος μην υπογράφετε συμβόλαια ή μην κάνετε συμφωνίες, διότι θα υπάρξει προβλημα αναθεώρησης.Θα υπάρχουν καθυστερήσεις,εμπόδια,πιθανόν βλάβες και γενικά δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις.

Επίσης σε δικαστήρια θα υπάρχουν αναβολές ή δεν έχετε σωστή απόφαση.Εαν πάρετε αναβολη και στην επόμενη δικάσιμο ο Ερμής είναι πάλι ανάδρομος η δίκη θάναι άνευ σημασίας.Θα έχει λήξει το γεγονός.

Στο διάστημα του ανάδρομου είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα είχατε προσέξει.Σε καμμία περίπτωση όμως μην ξεκινήσετε κατι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη τότε έχουμε σίγουρα να κάνουμε με αισθηματικά ζητήματα η θέματα αξιών και τέχνης.Υπάρχει μια κοινωνική-επικοινωνιακή δυσκαμψία,φόβοι για την αγάπη,κυνικό χιούμορ και αρκετή εγωπάθεια.

Ερωτικοί τραυματισμοί ή λάθος οικονομική διαχείρηση του ατόμου είναι σημείον αναφοράς με το παρελθόν.Φόβοι και δυσκολίες στην ανάπτυξη ερωτικών σχέσεων.

Η ορθότερη διαχείρηση συναισθημάτων και οικονομικών είναι η πρόκληση για επίλυση των προβλημάτων.Προσοχή σε όψεις με κρόνο και Άρη συναστριακα αλλα και στο γενέθλιο χάρτη

ΑΡΗΣ

Το αποκορύφωμα του διχασμού.Καταπιεσμένος θυμός ή εκρηκτική οργή.Παθητικότητα η επιθετικότητα.Αυτοκαταστροφικότητα ή τάση να προκαλεί θυμό σε άλλους.Ανταγωνιστικός με τον εαυτό του.Θέματα σεξουλικότητας και προσωπικής δυναμικότητας θα βασανίσουν το άτομο.Σεξουαλικές αναστολές ή παρορμήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο ανάδρομος Άρης είναι ένας δείκτης ενοχικού ανθρώπου, ο οποίος ζει εγκλωβισμένος στον θυμό ή στο μίσος λόγω αντίξοων καταστάσεων σε μία προηγούμενη ενσάρκωση. Οι ενοχές, οι εμμονές και ο θυμός στρέφονται κυρίως προς τον εαυτό τους ή καλύτερα για τις επιλογές τους και για τη δράση τους.

Η ενασχόλησή τους με σπορ η πολεμικές τέχνες η στρατιωτικό επάγγελμα θα μειώσει κατά πολύ τα συναισθηματικά τους ξεσπάσματα και την οργή τους που μπορεί να φτάσει στα άκρα.


ΔΙΑΣ

Όταν είναι ανάδρομος,η τύχη είναι απούσα.Σε προοδευτικό ωροσκόπιο αν γυρίσει ανάδρομος,το πισωγύρισμα είναι οδυνηρό.

Υπερβολή και αδιαλλαξία είναι ταυτόσημες έννοιες και τα εμπόδια σε νομικές η ανώτερες σπουδές είναι παρόντα.

Θέματα πίστης και πνευματικής αναζήτησης είναι αυτά που έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν λύση.Το πνευματικό ταξίδι και η αναζήτηση μιας πιο βαθειάς φιλοσοφίας θα λυτρώσει τα άτομα και θα τα βοηθήσει να χτίσουν ένα καλύτερο σύστημα αξιών στη ζωή τους μέσα από την ομαδικότητα και τη προσφορά στο κονωνικό σύνολο.

ΚΡΟΝΟΣ

Ο μεγάλος δάσκαλος που δεν συμπαθεί κανείς.Κι όμως.Είναι τόσο σπουδαίος.Μας δείχνει ότι ερχόμαστε από το παρελθόν με πολλή γνώση και σοφία που πρέπει να μοιραστούμε.Μας οπλίζει με υπομονή και πειθαρχία για να βάλλουμε σε εφαρμογη ό,τι μας απασχολει ή σχεδιάζουμε.Ανάδρομος γίνεται ακόμη πιο περιοριστικός.Δεν μας αρέσει.Το ξέρω.Αλλά αν πάρουμε το μάθημα που μας δίνει η λύτρωση είναι μεγάλη.

Ο ανάδρομος Κρόνος δείχνει ότι είναι πιθανό να κακοποιηθήκαμε από ανθρώπους που είχαν εξουσία πάνω μας.Ή να έχουμε κακοποιήσει εμείς.Προβλήματα δικαιοσύνης ζητούν επίλυση.Υπομονή και σκληρή δουλειά είναι το μάθημα μας.Στη κοσμική αστρολογία, ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την αντιπολίτευση, την δικαιοσύνη, τους νόμους.Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, επικρατεί η αδικία. Οι νόμοι είναι άδικοι και υπερβολικοί. Επίσης η αντιπολίτευση είναι σε πτώση.Επίσης άτομα με μεγάλα αξιώματα μπορεί να εκτεθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

ΕΞΩΚΡΟΝΙΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ
Ο Ουρανός,ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας(εξωκρόνιοι πλανήτες), ουσιαστικά εκφράζουν γεννιές,και η επιρροή τους επιδρα περισσότερο σε συλλογικο επίπεδο.Μελέτη και συμπεράσματα μπορεί να γίνουν μόνο στούς οίκους και στα θέματα που αφορούν

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 24/3/2018 ΕΩΣ 16/4/2018
Η επιρροή του ξεκινα απο 22/3/2018 που θα είναι στάσιμος.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 27/7/2018 ΕΩΣ 20/8/2018
Η επιρροή του ξεκινα απο τις 25/7/2018 που θα ειναι στάσιμος

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 28/11/2018 ΕΩΣ 8/12/2018
Η επιρροή του ξεκινα απο τις 16/11/2018 που θα ειναι στάσιμος

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 6/10/2018 ΕΩΣ 17/11/2018
Η επιρροη της ξεκινά απο 4/10/2018 που θα είναι στάσιμη

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΑΡΗ

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 28/6/2018 ΕΩΣ 28/8/2018
Η επιρροή του ξεκινά απο τις 25/6/2018 που θα είναι στάσιμος


Παύλος Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Αν επιθυμείτε να σχολιάσετε άμεσα χωρίς σύνδεση, επιλέξτε από το μενού "υποβολή σχολίου ως" το πεδίο (ανώνυμος) ή (όνομα/url) και συμπληρώστε απλά το όνομα σας.
Όλα τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν.
Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε με το DISQUS ή το FACEBOOK έχετε τη δυνατότητα από το μενού επιλογής σχολίων